kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Doğurdu sonra sifonu çekti

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 26.11.2008 14:26
Güncelleme : 26.11.2008 21:49
Yeni Haber
Soruşturma sırasında doğum yaptığını farketmediğini ve sifonu çekerek bebeğinin kazara ölümüne neden olduğunu söyleyen anne herkesin kanını dondurdu.

İngiltere'de Galler'in başkenti olan Cardiff şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Claire Jones'un sevgilisini aldatıp iş arkadaşıyla yaşadığı küçük kaçamağın sonuçları hayatını mahvetti.

Jones, 11 yıllık sevgilisi David Stoneman'i iş arkadaşı Marcus Bazerra'yla aldatması sonucu hamile kaldı.

BBC'nin haberine göre, zor durumda kalan Jones etrafındankilerden hamileliğini gizlemek için şişen karnını vücudunun bir yiyeceğe alerjisi olduğu sözleriyle açıklamaya çalışan Claire Jones,
sevgilisinin ailesinin evinde yemekteyken doğum sancısı tutunca aniden tuvalete koştu.

Jones iddia ettiğine göre doğum yaptığını farketmeyerek sifonu çekti.Daha sonra suyun içinde bebeğinin bacağını gören kadın onu tuvaletin deliğinden çıkardı.Ama bebek çoktan ölmüştü onu hayata döndürmek için kalp masajı dahi yaptığını söyleyen Jones panik içinde bebeğin cansız bedenini bir havluya sarıp arabasının bagajına koyduğunu itiraf etti.

Olayın ardından Claire, bebeğin babası olan sevgilisiyle uzun zaman görüşmeyince telaşlı adam polisi aradı. Claire'in hamile olduğunu bilen Marcus Bazerra'nın polise verdiği bilgilerle Claire Jones'un arabasında bebeğinin cesedi bulundu ve Jones tutuklandı.