kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
YORGUNLUK KAHVALTISI Geziye "en yaşlı SABAH okuru", 85 yaşındaki Dr. Nevzat Acar da katıldı. Katılımcılar kahvaltıda buluştu.

Sabah Akademi Avrupa'yı gezdirdi

16.11.2008
Haydi Avrupa'ya kampanyasının SABAH okuru 100 talihlisi, Avrupa kentlerini dolaşırken dil öğrenerek, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu..
Türkiye'de ilk defa Sabah Akademi tarafından düzenlenen Haydi Avrupa'ya kampanyasının talihlileri yurda döndü. Dil programından ulaşıma, konaklamaya, her aşaması titizlikle düzenlenen programa katılan talihliler, SABAH gazetesinin organize ettiği kahvaltıda yorgunluk attı. Seyahatleri boyunca otobüslerde Human Pro'nun dil eğitim uzmanları eşliğinde İngilizce pratiği yapan katılımcılar, farklı seviyelere göre İngilizcelerini geliştirme fırsatı buldu, yerel halkla İngilizce anlaşarak pek çok ihtiyaçlarını kendi başlarına karşıladı. Tur süresince tahmin ettiklerinin çok ötesinde bir konforla karşılaştıklarını belirten katılımcılar, bu başarılı organizasyon için Bey Tour'a ve kendilerine güvenli bir ulaşım sağlayan Varan Turizm'e de teşekkürlerini iletti. Haydi Avrupa'ya kampanyasını organize eden Bey Tour firmasının İşletme Müdürü Hasan Berktaş böyle bir organizasyonun Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti. 100 talihli ve 15 kişilik ekipten oluşan grubun mükemmel bir uyumla kaynaştığını söyleyen Berktaş, 3 ülkede toplam 20 şehirde en ufak bir aksaklık yaşamadan turu başarıyla tamamladıklarını anlattı.

ATA'NIN EVİNE DE GİTTİLER
Tura katılanlar Selanik'te Atatürk'ün evini gezmekten büyük onur duyduklarını vurguladı. Pek çok farklı kültürü tanıma fırsatı bulan talihliler en çok Fransa'yı beğendiklerini, Yunan mutfağını, Türk mutfağına yakın bulduklarını belirtti. Katılımcılar Paris'te bol bol gezdiklerini, Roma'nın tarihi dokusundan çok etkilendiklerini ve Venedik'teki gondol gezilerinden de büyük keyif aldıklarını anlattı.
Haberin fotoğrafları