kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hizbullah'tan itiraf: Ergenekon içimizde

KADİR ERCAN - ANKARA
11.11.2008
Hizbullah'ın internet sitesinde, Ergenekon tipi yapıların Hizbullah militanlarını insanlık dışı taktiklerle kendilerine ajan yaparak, örgütü yönettiği öne sürüldü..
Hizbullah terör örgütü sempatizanlarınca yayınlanan internet sitesinde, "Ergenekon içimize sızıp örgütü yönlendirdi" iddiasında bulunuldu. Sitede yer alan "Ergenekon tipi yapılanmaların Hizbullah'a karşı kirli faaliyetleri" başlıklı yazıda, Ergenekon tipi yapıların Hizbullah militanlarını, insanlık dışı taktiklerle kendilerine ajan yaparak, örgütü yönettikleri öne sürüldü. www.huseynisevda.com adlı internet sitesinde yayınlanan yazıda, Ergenekon tipi yapıların Hizbullah cemaatine yönelik, şeytani taktiklerle, kirli ve çirkin faaliyetlerde bulunup örgüt içinde karışıklık çıkardıkları savunuldu. Yazıda, Ergenekon'un Hizbullah'ın içine sızmasına en ilginç örnek olarak, M.N.B. adlı örgüt mensubu gösterildi.

'CÜNÜP NAMAZ KILDIRDI'
Sitede şöyle denildi: "Zamanında imam-hatip lisesinde okurken İslami kesimlere takılmış, o şekilde tanınmış, okuldan sonra resmi imam olup memleketinde göreve başlamış, PKK'nın yaptığı bir eylemden dolayı gözaltına alınmış ve muhbirliği kabul etmiş biri. A.K. (Hizbullah sempatizanı), bu şahıs hakkında şu bilgileri veriyor: JİTEM ile birlikte çalışıyordu. Beni JİTEM ile tanıştırdı. Cemaat onunla ilişkilerimi tamamen kesmemi istemişti. Bununla beraber her türlü ahlaksızlığı yapıyorduk. Kendisi abdestsiz ve çoğu zaman cünüplü camiye gider millete namaz kıldırırdı. Caminin hücresinde fahişelerle bile oluyorduk. Önüne çıkanlara her türlü zulmü yapıyordu."