kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ergenç boşandı, Bergüzar barışıyor

BUZZ Dergisi
Giriş Saati : 10.11.2008 10:17
Güncelleme : 10.11.2008 22:28
Yeni Haber
Tan Sağtürk ile Bergüzar Korel her an 'Barıştık' haberini verebilirler. İkili son günlerde sık sık telefon ile görüşüp buluşmaya başladı. Sağtürk Korel'e hala aşık!..

Evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan Tan Sağtürk ile Bergüzar Korel son günlerde sık sık biraraya gelmeye başladı. Bergüzar Korel ayrılık süresi boyunca konuşulanlara sessiz kalarak konu hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Tan Sağtürk ise ayrılığın ardından "İlişkinin bitmesine ben de çok şaşkınım. Ama asla açıklayamayacağım istisnai bir durum var" yorumunda bulunmuştu. İddialara göre ayrılıklarının nedeni Korel ile Halit Ergenç'in arasında filizlenen duygulardı. Ama bu dedikoduları kimse kabullenmedi.

BERGÜZAR KOREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BERGÜZAR KOREL - TAN SAĞTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HALİT ERGENÇ VE ESKİ KARISININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Bu dedikoduların hemen ardından Halit Ergenç eşi Gizem Soysallı'dan tek celsede boşandı. Boşanmadan bir gün sonra da Tan Sağtürk, "Bu boşanmanın bizimle hiçbir alakası yok. Biz Bergüzar ile çok yoğun bir şey yaşadık. Duygular öyle hemen bitmez. Şu an bir ayrılık dönemindeyiz ama yarın ne olur bilinmez. Her an her şey değişebilir. Yeniden birlikte olmayı çok istiyorum" dedi.

Evet, son durum bu... Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk hemen her gün telefonda konuşuyorlar, buluşuyorlar hatta birbirlerine hala 'aşkım' diye hitap ediyorlar.

Üstelik Korel yakınlarına "Her an size yeniden birlikte olduğumuza dair bir müjde verebiliriz" diyor.