kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Baykal kendi söylesin kendisi dinlesin"

Giriş Saati : 05.11.2008 14:11
Güncelleme : 05.11.2008 16:52
Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisine yönelik eleştirilerine cevap vermeyeceğini belirterek, "Seçime kadar kendi söylesin, kendi dinlesin" dedi.

Erdoğan, Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5. Aile Şurası'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin terörle mücadele zirvesinın toplanıp toplanmayacağını sorması üzerine, Erdoğan, terörle mücadele zirvesi gibi bir planlanmalarının olmadığını söyledi.

Erdoğan, Eğirdir Dağ Komando Okulu'na yaptığı ziyarete ilişkin izlenimlerini sorması üzerine, ziyaretin çok yerinde olduğunu ve bilmedikleri birçok şeyi yerinde gördüklerini söyledi. Askeri personelin nasıl yetiştirildiğini, nasıl özgüven ve cesaret kazandırıldığını gördüklerini ifade eden Erdoğan, aynı zamanda askerlerin kendi aralarındaki dayanışmayı ve işbirliğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın İstanbul'da bir vatandaşın eylemciler üzerine pompalı silahla ateş açmasına ilişkin değerlendirmesini eleştirdiğini anımsatarak, "Sizi trafik polisi diye nitelendirdi" demesi üzerine Erdoğan, "Sayın Baykal ile dedim ya, onunla herhangi bir tartışmanın içine girmeyeceğim, ona cevap vermeyeceğim. Seçime kadar kendi söylesin, kendi dinlesin" dedi.

(ANKA)