kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şehri leoparlar saracak!

Giriş Saati : 03.11.2008 10:13
Güncelleme : 03.11.2008 22:28
Yeni Haber
Kiminin çok sevdiği kiminin ise yüzüne bakmadığı leopar deseni, her yıl olduğu gibi bu yıl da moda tahtında oturuyor. Leopar desenini sevenlerdenseniz, rüküş olmamak için üzerenizdeki tek bir parçayı bu desenden seçmeye özen gösterin ve siyah renkle kombinleyin..
Bazıları bayılıyor, bazıları nefret ediyor. Leopar desenden bahsediyoruz. Siz bayılanlardan mı, nefret edenlerden misiniz bilmiyoruz ama bir gerçek var ki leopar deseninin modası hiç geçmiyor.

HER YERDE LEOPAR
Her sezon trendler değişiyor; bazı yıllar çiçek, bazı yıllar baskı desenleri, bazı yıllar mor, bazı yıllar yeşil renk moda oluyor ama mutlaka her mağazada leopar desenli bir parça yer alıyor. Bu yıl da, bütün trendlerin yanı sıra leopar deseni ön plana çıkmış durumda. Hatta o kadar ön plandaki, paltodan ayakkabıya, kemerden küpeye kadar hemen her şeyde leopar desenine rastlamak mümkün.

TEK BİR PARÇA SEÇİN
Tabii bu iddialı deseni giymenin bazı kuralları var. Örneğin tepeden tırnağa leopar desenli kıyafetlere ve aksesuvarlara bürünürseniz, tam bir rüküşlük abidesine dönüşebilirsiniz. Onun yerine tek bir parça üzerine yoğunlaşın. Örneğin sadece ayakkabınız, kemeriniz ya da şalınızı bu desenden seçin. Ya da Hollywood yıldızları gibi, leopar desenli bir palto giyerek iddianızı ortaya koyun. Bir de leopar desenini diğer kıyafetlerinizle kombine ederken, tek bir renkle kullanmaya dikkat edin. Örneğin tek başına siyah bu desene en çok yakışan renktir. Farklı desenlerle birleştirilmiş leopar deseni ise sizi yine rüküş yapmaktan başka bir işe yaramaz. Babet, Edelman tasarımı. Babet, Edelman tasarımı.

GÜNAYDIN