kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
40 MİLYON EURO TALEP ETMİŞTİ Eşiyle görülen Klatten, jigolo sevgilisinin 40 milyon Euro’luk şantajı sonrası soluğu poliste almıştı.

Şantaj videosunu çeken İtalyan seks tarikatı lideri

Yasemin TAŞKIN ROMA
02.11.2008
BMW'nin hissedarı Susanne Klatten'in, jigolo sevgilisiyle sevişme görüntülerini videoya çeken İtalyan Barretta'nın mafya değil, bir 'seks tarikatının' lideri olduğu belirtildi..
BMW'nin hissedarı Susanne Klatten'e, İsviçre'li jigolo Helg Sgarbi tarafından yapılan 40 milyon Euro'luk şantaj skandalında, sevişme görüntülerini çeken ve ve geçen haziranda dolandırıcılıktan tutuklanan İtalyan vatandaşı Ernano Barretta'nın, bir 'seks tarikatının' başkanı olduğu iddia edildi. Almanya'nın en zengin kadınının karıştığı skandalla ilgili soruşturmalar devam ederken, şantaj görüntülerinin nerede olduğu hakkında ise henüz kimsenin bir bilgisi bulunmuyor. Milyoner Klatten, görüntülerin her an başka tarikat üyeleri tarafından basına sızdırılmasından korkuyor. Çok sıkıntılı günler yaşayan Klatten ailesi konu hakkında açıklama yapmazken, evden dışarı da adım atmıyor. Barretta'nın geçen haziran ayında dolandırıcılıktan tutuklanmasıyla birlikte, evinde duvarlara açılmış özel deliklerde ve yer altında saklanmış nakit 1 milyon 700 bin Euro bulundu.

GARAJI GALERİ GİBİ
Ayrıca savcılıkça, jigolonun suç ortağının apartmanlarına, arazisine ve aralarında Lamborghini, Ferrari, Rolls Royce gibi markaların da bulunduğu lüks otomobillerine de el konuldu. Jigolo Helg Sgarbi'nin 40 milyon Euro talep etmesi üzerine, Alman milyarder Klatten polisle işbirliğine giderek, Sgarbi'nin ocak ayında kıskıvrak yakalanmasını sağlamıştı.
Haberin fotoğrafları