kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Peaches Geldof (ortada), kısa sürede bir moda ikonu oldu.

Peaches Geldof: Melek mi şeytan mı?

17.10.2008
Peaches Geldof, dünyaca ünlü şarkıcı ve besteci Bob Geldof ve Paula Yates'in ikinci kızları.
Çocukluğunda müthiş bir aile trajedisi yaşamış. O altı yaşındayken babasından ayrılıp bir başka ünlü rock yıldızı olan Michael Hutchence ile yaşamaya başlayan annesi Paula, Peaches 11 yaşındayken fazla dozda uyuşturucudan ölü bulunur. Onu, babası Bob Geldof ve üvey annesi büyütür.
1989 doğumlu Peaches, daha 15 yaşındayken medya dünyasına adım atar ve The Daily Telegraph gibi bir gazetede köşe yazmaya başlar. Daha sonra The Guardian gazetesi ve Elle Girl dergisinde de makaleleri yayınlanacaktır.
Yazılarında gençliğin sesi olmayı üstlenir. Çılgın partilerden de geri kalmaz. Çılgınlıklarıyla Amy Winehouse ve Pete Doherty ekolünü takip eden Peaches, her an bir yaramazlığını yakalamak isteyen paparazziler tarafından da adım adım takip edilir. En yakın arkadaşı ise Kelly Osbourne'dur.
Fırsat buldukça diğer ünlü isimlere laf atmaktan da geri kalmaz Peaches. Diline en çok doladığı isim ise Victoria Beckham'dır. Onu giyinmekten anlamamakla, giydiği kıyafetleri de mahvetmekle itham eder. İşin ilginç yanı, ona buna laf yetiştirirken bir yandan da ilginç bir hobiyi sürdürüyor olmasıdır! Peaches, birçok kez ünlü mağazalardan kıyafet aşırırken yakalanır.
Saçlarının rengini ve imajını sürekli değiştirir. Vücuduna tam 11 adet dövme yaptırır.
Yaşadığı tüm bu çılgın yaşama karşın, Peaches medya dünyasındaki kariyerinde son derece başarılıdır ve üstelik çok da iyi para kazanmaktadır. Daha 16 yaşındayken Sky One televizyonu için belgesel film senaryoları yazar ve yapımını üstlenir. 2006 yılında, Channel 4 için A Beginner's Guide to Islam adlı bir belgesel hazırlamak için bir süre Fas'ta Müslüman bir aileyle yaşar.
Medyaya verdiği demeçlerde uyuşturucuya her zaman karşı olduğunu söylese de, 2006 yılında bir uyuşturucu satıcısına para verirken görüldüğü video fotoğrafları yayınlanır.
Medya onu yarattığı onca hikâyeyle yine de çok seviyor! 2006 yılında Tatler dergisi tarafından 'En İyi Giyinen Yedinci Kişi' seçilir ve aynı yıl Londra Moda Haftası'nda PPQ markası için mankenlik yapar.
Magazin basını tarafından 'erkek yiyici' lakabı yakıştırılır ona. Hatta pervasız Pete Doherty bile, bir konseri öncesi kuliste Peaches tarafından taciz edildiğini iddia edecektir. Peaches ise bu iddiayı yalanlar.
Geçtiğimiz ağustosta ise Amerikalı bir müzisyen olan Max Drummey ile Las Vegas'ta evlenir. Tüm bunlar onu ufak çapta bir moda ikonu yapmaya yetti de arttı bile.