kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Ayhan Sicimoğlu ve topluluğu Latin All Stars, farklı kültürlere ait müzikleri bir arada kullanıyorlar.

Latin All Stars'dan Bremen Mızıkacıları'na...

03.10.2008
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM), yeni sanat sezonunu açıyor. Yeni sezonun ilk etkinliğinde, 8 Ekim Çarşamba akşamı, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu ve topluluğu Latin All Stars sahne alıyor. Türkiye'de başladığı sanat hayatını İtalya'da ve New York'ta devam ettiren Ayhan Sicimoğlu, perküsyon eğitimini de Berklee School of Music'te almıştı.
9 Ekim Perşembe 20.00'de Espri Standartları Enstitüsü Kurumu tarafından sahnelenen Kaygan Zemin isimli komedi oyun sahnelenecek. Uğur Uludağ'ın kaleme aldığı ve yönettiği oyunda, Barış Ataş, Hakan Bilgin, Funda Kurt, Yağmur Kaşifoğlu, Yosi Mizrahi, Doğa Rutkay, Koray Şahinbaş ve Alp Kırşan rol alıyorlar.
Minik tiyatroseverler Tiyatro Mie tarafından sahnelenen Bremen Mızıkacıları adlı oyunu, 12 Ekim Pazar saat 11.00'de ücretsiz olarak izleyebilecek. Oyunda, sahipleri tarafından istenmeyen ve bu nedenle evlerini terk eden eşek, köpek, kedi ve horozun dostlukları ve Bremen'e müzik yapmaya giderken başlarından geçenler anlatılıyor.
SGM, 14 Ekim Salı akşamı Boğaziçi Oda Orkestrası'nı ağırlayacak. Boğaziçi Oda Orkestrası Klasikten Caza' isimli konserde klasik müzik ve caz repertuarları ile dinleyicilere keyifli bir gece yaşatacak. Orkestra müzikseverlere, Gershwin, Monti, Krieler, Poltora ve Paganini'nin eserlerini yorumlayacak.
Son günlerin popüler müzik gruplarından Sakin, 16 Ekim Perşembe saat 20.00'de konser verecek. Korku, gerilim ve komediyi büyülü bir formülle buluşturan, sinemanın dahi yönetmeni Alfred Hitchcock'un 1953'de perdeye taşıdığı 39 Basamak ise 21 Ekim Salı saat 20.00'de seyirciyle buluşacak. Mehmet Birkiye'nin yönettiği oyunda, Kent Oyuncuları'nın deneyimli oyuncuları Hakan Gerçek, Demet Evgar, Okan Yalabık ve Bülent Şakrak rol alıyorlar.
Bilgi için: sgm.sabanciuniv.edu
Tel: (0216) 483 90 26
Haberin fotoğrafları