kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Alice Dellal'in adı Mick Jagger ve Jerry Hall'un oğlu ile de anıldı.

Alice Dellal: Kate Moss'un tahtını sallayan kız!

17.10.2008
Annesi eski bir Brezilyalı top model olan Andrea Dellal, babası ise İngiliz emlak kralı, trilyoner Jack Dellal'ın oğlu, yatırımcı Guy Dellal...
1987 Brezilya doğumlu Alice'in ailesi de kendisi kadar ilginç.
Babası gençliğinde Mick Jagger'ın eşi Jerry Hall'un bodyguard'lığını yapmış! Alice, ilk başta fotoğrafçılığa merak sarar. Ancak kısa bir süre sonra fotoğraf çekmektense çekilen olmaya karar verir ve ailenin yakın dostu olan Jerry Hall'un imajından yola çıkarak saçlarını önce sarıya boyar, ardından da kafasının bir yanını kazıtır.
Jerry Hall'un imajına bürünmek, ona belli ki şans getirir. Çünkü Alice, kısa bir süre sonra adım attığı modellik kariyerinde hızla yükselir ve daha 19 yaşındayken, sektörün devlerinden biri olan Burberry'nin 2006 reklam kampanyasında yer alır. 2007 yılında kariyeri şahlanışa geçer.
Önce House of Holland defilesinde görülür ve Kate Moss'un rakibi olarak görülen Agyness Deyn'in rakibi olarak nitelendirilir! Nylon, UK Elle ve Dazed & Confused gibi dergilerde çekimleri yayınlanır. 2007 eylülünde Mario Testino'nun yeni ilham perisi olarak, Fransız Vogue'undaki Jerry Hall'u canlandırdığı müthiş çekimle ise bu meslekte kalıcı olduğunu ilan eder. Zaten aynı yıl içinde Handbag.com sitesi tarafından 2007'nin 'it girl'ü ilan edilmiş ve Vogue dergisi tarafından da derginin 'En Gözalıcı 50 Kadın' listesine seçilmiştir.
2008, onu üç başlıkla manşetlere taşıyacaktır. Mango Jeans'in yeni yüzü olması, Agent Provocateur ile olan anlaşma muamması ve eylülde patlayan uyuşturucu skandalı! Yeni Kate Moss olarak adlandırılan Dellal de ne ilginçtir ki, benzer bir şekilde kokain içerken çekilen fotoğraflarla yakalandı.
Asıl merak edilen ise bu hem güzel hem de asi kızın, zirvede kalmayı sürdürüp sürdüremeyeceği...