kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Bunlar da yeni yetme ikonlar!

ELİF TANRIYAR
17.10.2008
Ünlü bir iç giyim firmasının son reklam kampanyasında yaşanan 'yeni yüz olma' çekişmesi, spotları iki genç kadına çevirdi: Peaches Geldof ve Alice Dellal.....
Onlar, her ne kadar birbirlerinin rakibi olsalar da aslında belki kendilerinin bile farkında olmadığı çok sayıda ortak özelliğe sahipler. Peaches Geldof ve Alice Dellal...
İkisi de ünlü ve çok zengin ailelerden geliyor. İkisinin de aile geçmişi uyuşturucu skandallarıyla dolu. Ve ne acıdır ki her ikisi de kendi uyuşturucu skandallarıyla basında yer aldı. İkisi de gerek özel yaşamları, gerek imajlarıyla, asi ve çılgın olarak nitelendiriliyor.
Ve yine her ikisine de önde gelen moda dergileri tarafından, 'moda ikonu', 'en iyi giyinen isim', 'en seksi' gibi listelerde yer veriliyor.
Dünyanın en önde gelen iç çamaşırı firmalarından biri olan Agent Provocateur'ün resmi yüzü, yıllardır Kate Moss'tur. İki taraf da bu hoş beraberlikten mutlu gözükürken, geçtiğimiz temmuz ayında dünya magazin ve moda basını bir haberle sarsıldı. Habere göre Agent Provocateur, yeni sezon kampanyasının yüzü olması için modanın yeni yükselen yıldızı Alice Dellal ile anlaşmış ve Kate Moss, kariyerinde çok önemli bir yeri olan markayı kaybederek, resmen büyük bir bozguna uğramıştı. Ancak çok geçmeden Agent Provocateur yetkililerinin Vogue dergisine yaptığı bir açıklama olayı netliğe kavuşturdu. Firma yeni sezonda 'gelin' koleksiyonu için yine Kate Moss'la çalışmayı sürdürüyordu ve bu işbirliğinden çok da memnundu. Ancak markanın ana kampanyası için çok sayıda yeni yüzle yeni bir çalışma yapacaklardı, kampanyanın ilk ayağı olan 'Witches' koleksiyonunun yıldızları da Peaches Geldof ve Daisy Loewe'du. Alice Dellal da son dakikada 'Pirates' koleksiyonunda bir rol kapmıştı.