kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kaçırılan gemi personelinin ailesi, müjdeli haberle sevince boğuldu

Giriş Saati : 01.11.2008 15:08
Güncelleme : 01.11.2008 23:01
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Kaçırılan gemi personelinin ailesi, müjdeli haberle sevince boğuldu
Somali'de kaçırılan Türk gemisinde motor teknisyeni olarak çalışan Murat Çeliker'in (42) annesi Nermin Çeliker, oğlunun iyi olduğunu ve mürettebatla telefon bağlantısı kurulduğu haberini gazetecilerden öğrendi. Oğlunu gemi sefere çıkmadan önce gördüğünü belirten anne Nermin Çeliker, "Çok zor günler geçirdik, ancak iyi olduğunu öğrenmek içimizi rahatlattı." dedi.

Somali'de fidye için kaçırıldığı bildirilen Sabancı şirketine ait Türk gemisinde çalışan Murat Çeliker'in annesi Nermin Çeliker'in hüzün gözyaşları sevinç gözyaşlarına döndü. Oğlu ile en son 2 ay önce konuştuğunu ve gemi kaçırıldıktan sonra da hiç haber alamadıklarını belirten Nermin Çeliker, "Gemide artık çalışmak istemiyordu. Biz de gitmesini istemedik ancak 'bu son olacak' diye gitti." şeklinde konuştu. Günlerce oğlundan hiç haber alamadıklarını aktaran anne, gemi ile irtibat kurulduğu ve oğlunun iyi olduğu bilgisini eve gelen habercilerden öğrendi. Bakırköy Cevizlik Mahallesi'ndeki evinde oğlunun iyi olduğu haberini alan anne Nermin Çeliker gözyaşlarını tutamadı. "Ben de her anne gibi oğlumu çok seviyorum. O bizim her şeyimiz" diyen anne Çeliker, "Babası ile ben gemide çalışmasını istemiyorduk. O da bu seferden sonra bir daha çalışmayacağını söyledi. Geminin kaçırıldığını geçen Çarşamba akşamı öğrendik. Kaç gündür gözümüze uyku girmedi. Bize kimse gelip bilgi vermedi. Aradığımızda da hep aynı diyorlardı." dedi.

Daha sonra eve gelen Murat Çeliker'in kız kardeşi Filiz Çeliker ise ağabeyinin iyi olduğu haberini yeni aldığını ancak Türkiye'ye gelmesinin uzun zaman alacağı söyledi.

CİHAN