kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Malatya, Erzurum ve Nevşehir'de elektrik kesintisi

Giriş Saati : 24.10.2008 12:15
Güncelleme : 24.10.2008 18:31
Yeni Haber
Malatya, Erzurum ve Nevşehir'de bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında kentin bir bölümüne elektrik verilemeyeceği belirtildi. Elektrik verilemeyecek olan bölgeler şöyle:

"Milli Egemenlik Caddesi, Turgut Temelli Caddesi, İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi-Dörtyol Arası, Halep Caddesi, Turgut Temelli Caddesi ile Merkez Topsöğüt Beldesi."

Elektrik kesintisi uygulanacak bölgede bulunan vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

ERZURUM'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Erzurum'da bazı semtlerde iki gün süreyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Erzurum Valiliği tarafından elektrik kesintisi ile ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada; elektrik cihazlarında yapılacak çalışmadan dolayı Yıldızkent, Kayakyolu, Palandöken Belediyesi civarı, Bölge Eğitim Hastanesi, Harput Mahallesi, Yenişehir Tema civarı, Özel Harekat ve Çat Yolu civarında 25 Ekim-26 Ekim 2008 tarihlerinde saat 08.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kesinti sırasında elektrik ile çalışan cihazların devre dışı bırakılması, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları uyarısı yapıldı.

NEVŞEHİR'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Nevşehir'de elektrik hatlarında ve trafolarda yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle enerji kesintisi yapılacağı bildirildi.

MEDAŞ Nevşehir İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, elektrik hatları ve trafolarında yüklenici firma çalışmalarından dolayı 26 Ekim 2008 Pazar günü 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, Nevşehir il merkezinde Eski Mal Pazarı, Lale ve Nar caddeleri, Nar Yolu, Mustafa Parmaksız, Saatçi Hoca ve Eski Kayseri caddeleri, Kalfaoğlu ve Selam sokakları ile Herikli Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Kesinti uygulanacak yerlerde oturan vatandaşların ve iş yeri sahiplerinin kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları ve jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayrıcısını açmaları istendi.

(AJANSLAR)