kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Gökçe Kürkçü, Endonezyalı eşi ve kızıyla...

'Oğlumuz öldü bir yol gösteren yok'

24.10.2008
ABD'de öldürülen genç Türk işadamının ailesi perişan: Ne ABD Dışişleri, ne konsolosluk bilgi verdi. Ölüm haberini bile internetten aldık..
Limuzin şoförlüğünden işadamlığına yükseldiği ABD'de, New York'taki evinin önünde cinayete kurban giden Gökçe Kürkçü (32), geride gözü yaşlı bir aile, bir eş ve 2 yaşında Melisa isimli bir kız çocuğu bıraktı. Mercedes marka arabasını park ettikten sonra dövülüp 7 bıçak darbesiyle öldürülen Kürkçü'nün Amerika rüyası, katıldığı Green Card çekilişiyle başladı. Şans yanında olan Kürkçü, kabul edilen 55 bin kişi arasında yer aldı. Kürkçü, 2000'de gittiği ABD'de master yapmaktan vazgeçti. 6 yıl Virginia'da yaşayan ve burada çeşitli otellerde limüzin şoförlüğü yapan Kürkçü, 2 yıl önce New York'un turistik limanı South Street Seaport'taki bir alışveriş merkezinde hediyelik eşya mağazası açtı. Kısa sürede mağaza sayısını ikiye çıkaran Kürkçü, Endonezya uyruklu Henny ile evlendi.

İKİ AŞK DA SORGUDA
Ölümünün ardından sevgilisi olduğu ileri sürülen Cennet adlı Türk kadını ve boşanmak üzere olduğu öğrenilen eşi Henny polis tarafından sorgulanan Kürkçü'nün Türkiye'deki ailesinde de gözyaşı dinmek bilmiyor. Aile oğullarının cenazesini alabilmek ve yaşananları öğrenmek için Dışişleri Bakanlığı'ndan yardım bekliyor. Gelin ve torununu ancak resimlerden tanıyan aile, kendilerine bilgi verilmemesine isyan ediyor. Ölüm haberini bile internetten öğrenen aile, bilgi edinmek için çaba gösteriyor.
Haberin fotoğrafları