kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

El bombası ile saldırdılar

Giriş Saati : 08.10.2008 19:56
Güncelleme : 08.10.2008 23:02
Yeni Haber
İlk gelen bilgilere göre, olay akşam saat 17.00 sıralarında Yenişenir ilçesi Seyrantepe mahallesi, Diyarbakır-Silvan kara yolu üzerinde gerçekleşti. Aziziye mahallesi girişine pusu kuran teröristlerin, polis okulu öğrencilerini taşıyan servis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirdiği bildirildi. Saldırıda bombaların da kullanıldığı ileri sürüldü.

*HAİN SALDIRIDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...



Saldırının gerçekleştiği bölgeye sevk edilen özel harekat polisleri tarafından Aziziye, Gündoğdu ve Cumhyuriyet mahallerinde operasyon başlatıldı. Diyarbakır-Silvan ile Diyarbakır-Elazığ karayolu da trafiğe kapatıldı.

SALDIRI YERİNDE PATLAMAMIŞ BİR EL BOMBASI BULUNDU

Diyarbakır'da, polis servis aracına yönelik düzenlenen saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Saldırının gerçekleştiği bölgede patlamamış bir de el bombası bulundu.
Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, olay yerine gelerek, incelemede bulunduktan sonra yaralıları hastanelerde ziyaret ettiler.

İKİSİNİN EŞKALİ BELİRLENDİ

Güvenlik güçleri, saldırganların yakalanması için olay bölgesinde operasyon başlatırken, bölgedeki şüpheli kişi ve araçlar üzerinde de arama yapılıyor. Operasyona iki polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Saldırganların olayda kullandığı tahmin edilen kırmızı renkli otomobil aranırken, saldırganlardan ikisinin eşkalinin belirlendiği öğrenildi.

AJANSLAR