kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakan Atalay: Acımız çok büyük

Giriş Saati : 08.10.2008 19:32
Güncelleme : 08.10.2008 23:00
Yeni Haber
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda 5 kişinin öldüğünü, bunlardan birinin servis şoförü olduğunu söyledi.

*HAİN SALDIRIDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TBMM Kulisinde gazetecilerin olayla ilgili sorularını yanıtlayan Atalay, polis meslek yüksekokulunun servis aracına saldırı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Benim Vali ve Emniyetten aldığım bilgiye göre, çapraz ateşe tabi tutuluyor. Ayrıca el bombaları da var. Ama onlar pek patlamamış. Önce yaralılarımız vardı, zaman geçtikçe yaralılarımızdan bazılarını maalesef kaybettik. Şu ana kadar gelen haber, 5 şehidimiz var. Yaralılarımız var halen, ameliyatta olan...Toplam 19 ama bunlar içinde şehit olanlar var. Şu anda bir tane yine, ameliyatta ağır yaralımız var. Ondan da korkuyoruz doğrusu.''

Atalay, ''Saldırıyla ilgili ayrıntılar belli oldu mu?'' sorusuna, ''Tabi çalışıyoruz üzerinde. Biz de hemen Diyarbakır'a gidiyoruz, Tarım Bakanımız ve milletvekillerimizle birlikte. Olay yerinde de incelemelerde bulunacağız. Acıları paylaşacağız. Acımız büyük'' karşılığını verdi.

Bir gazetecinin ''Yakalanan var mı?'' sorusuna üzerine Atalay, ''Eşkal belirleme, tespitler var. Üzerinde çalışılıyor, ama izin verirseniz o boyutu üzerinde bir şey söylemeyeyim. O boyutu üzerinde fazla bir açıklama yapmak istemiyorum'' dedi.

Ölenlerden birinin servis şoförü olduğunu kaydeden Atalay, ''İsimleri şu anda açıklamıyorum arkadaşlar'' diye konuştu.

AA