kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fahriye ve Özcan'dan sıkıldım!

Giriş Saati : 03.10.2008 10:17
Güncelleme : 03.10.2008 23:46
Yeni Haber
Özcan Deniz ve Fahriye Evcen ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından Alişan'ın ortaya attığı iddia edilen "Fahriye Evcen ile altı ay aşk yaşadım" sözleri yüzünden zor günler geçiren Alişan, 'Cennet' filminin başrolünde Evcen'in rol alıyor olmasından dolayı da son derece sıkıntıda.

Alişan, "Artık ne Özcan Deniz, ne de Fahriye Evcen ile adımın aynı haberde olmasını istemiyorum. Çünkü çok sıkıldım. Ben Fahriye ile aşk yaşadığımı söylemedim. Fahriye ile ilgili çıkan haberlerle ilgili davam sürüyor" dedi.

*ALİŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*FAHRİYE EVCEN - ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALİŞAN HİZMET SPONSORU OLMUŞ

Alişan ile 'Cennet' filminin yönetmeni Biray Dalkıran arasındaki söz düellosu sürüyor. Alişan, kendisini reklam yapmakla suçlayan Biray Dalkıran'a cevap verdi: Ben sadece o filme değil, festivalin tamamına hizmet sponsoru oldum...

Bir dönem Macaristan'da tekstil işi yapan Alişan'ın Macaristan'da düzenlenen 'Türk Filmleri Haftası'na 'Sebeta' adlı şirketi ile sponsor olduğu haberi üzerine ortalık karıştı. Festivalde gösterilen 'Cennet' filminin yönetmeni Biray Dalkıran'ın, "Kültür Bakanlığı desteği ile yapılan organizasyonda hiçbir sponsor belirleyici olamaz. Alişan, festivalin başarısına ortak olmaya çalışıyor, bedava reklam yapıyor!" açıklamasına Alişan'dan sert bir yanıt geldi.

PARA BABASI DEĞİLİM

"Eğer bir filme sponsor olacak olsaydım bu asla 'Cennet' olmazdı" diye sözlerine başlayan Alişan şunları söyledi:

"Ben hiçbir zaman 'Cennet' filmine sponsor olduğumu söylemedim. Yönetmen beyefendi kulaktan duyduğu söylemlerle bana saldırmasın. Ben film festivalinin bütününe, hizmet sponsoru oldum. Ayrıca ben bir filme sponsor olacak kadar para babası birisi değilim. Biray Bey, internetten okuduğu, kulaktan dolma söylemlerle bana saldıracağına festivali düzenleyen yetkililerle görüşseydi emin olun böyle bir suçlamaya girişmeyecekti. Ayrıca filmin başarısına ortak olmaya çalıştığımı ve reklam yaptığımı söylemiş, buna sadece gülüyorum. Benim bu tarz haberlere ihtiyacım yok. Kendisinin varsa bilemem...."

GÜNAYDIN