kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Dövüldüm ve aldatıldım

20.09.2008
Zeynep U. (Pazarlama yöneticisi)
"Aslen, doğma büyüme Antalyalıyım. Üniversiteyi kazandığımda İstanbul'a taşındım. Antalya'da kimse sizi elinizdeki marka çantayla ya da ayakkabıyla yargılamaz. Maddi durumu iyi olan bir aileden gelmeme rağmen, İstanbul'a ilk geldiğimde kendimi kötü hissettim. Aileme okul için daha fazla paraya ihtiyacım olduğu yalanını söyleyip, onlardan aldığım parayla kendime marka çanta, ayakkabı almaya başladım. Gittiğimiz restoranlar ve kulüpler de belliydi. Gece hayatı, alkol, eğlence derken okul benim için ikinci ve üçüncü sıralarda gelmeye başladı. Bir gece Ulus 29'da, yakın bir arkadaşımın doğum günü partisinde eski eşimle tanıştım.
Arkadaşlarımın deyimiyle 'kaçırılmayacak fırsattı'. Onunla tek gecelik ilişki yaşamadım. Ama ilgisine karşılıksız da kalmadım. Zaman içinde birlikte olmaya başladık. Bir buçuk yıl sonra da evlendim.
Aslında bu süre zarfında hep mutsuzdum.
Yurtdışına tatillere gidiyor, sık sık yemeğe çıkıyorduk. Ama özellikle içince bana hakaretler yağdırıyordu. Erkek erkeğe gezmelerininse sonu hiç gelmedi.
Evlendikten sonra, bana bir tane de bekar evi tutacağını söyledi. Bazı geceler eve geliyor, bazı gecelerse orada kalıyordu.
Dayanamayıp sesimi yükselttiğimde, itiraz ettiğimde ise, "Sayemde ne hayat yaşıyorsun. Görmediğin yer kalmadı, kes sesini," diyordu. Bu iş şiddete kadar gitti.
Sonunda da boşandım. Boşanmasaydım herhalde şimdi intihar etmiş olurdum.
Okulu yarım bıraktım ama yine de şimdi iyi bir işim ve hiç de fena sayılmayacak bir kazancım var. Paramın yettiği kadar dışarı çıkıyor, kimseye muhtaç olmadan, boyun eğmeden eğleniyorum. Ve artık zengin bir koca değil, adam gibi adam arıyorum."