kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bolu Dağı'nda feci kaza: 4 ölü

Giriş Saati : 21.09.2008 10:25
Güncelleme : 21.09.2008 17:42
Yeni Haber
TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli viyadüğünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönü 2. viyadüğünde 2 kamyon, 6 kamyonet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 3 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle araç içerisine sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarıldı.

Yaralıların 21'i Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne 4'ü ise Düzce Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kaza nedeniyle ulaşım TEM Otoyolu'ndan Abant Kavşağı'na verilirken yolun açılması için emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

KAZADA ÖLENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Bolu Dağı Tüneli Viyadüğündeki zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Gece TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönü 2. viyadüğünde 2 kamyon, 6 kamyonet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybedenlerin Bülent Baygöl, Gazi Ceylan ve Şehime Ceylan olduğu belirlendi.

Bu arada, yaralılardan Fatih Güler de tedavi gördüğü Düzce Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan 21 kişinin tedavisi Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi, 3 kişinin ise Düzce Devlet Hastanesinde sürüyor.

(AJANSLAR)