kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Minik Serçe, Almanya konserini özel bir bildiri yayınlayarak yalanladı.

Sahte konser için olmayan güne bilet

Esin ÖVET MAGAZİN
20.09.2008
Sezen Aksu'nun 31 Eylül'de Almanya'da konser vereceğini açıklayıp sahte bilet basan dolandırıcılar eylülün 30 çektiğini hesaba katmadı özel..
Yazı bol konser vererek geçiren şimdi ise Amerika'da tatil yapan Sezen Aksu, yurda döndükten sonra 24 Ekim'de Ankara'da, 29 Kasım'da ise Viyana'da konser verecek. Bu iki konserin duyurularını kendi internet sitesinden yapan Sezen Aksu, bilgisi dışında olan ve 31 Eylül'de gerçekleşeceği ifade edilen Almanya konseri için ise özel bir bildiri yayınladı.

*SEZEN AKSU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Aksu'nun bildirisi şöyle: "31 Eylül 2008'de Almanya Neumarkt'da Jurahalle konser salonunda gerçekleştirileceği duyurulan konser, bilgim dışındadır.
O tarih ve yerde öyle bir konserim olmayacaktır." Ünlü sanatçı, bu açıklamayla birlikte çıkabilecek kötü olaylardan sorumlu olmadığını da belirtti. İşin ilginç yanı 31 Eylül'de yapılacağı duyurulan Sezen Aksu konserinin biletlerinin satışa çıkmış olması.
Ancak, daha ilginci var. O da tarih. Biletleri 31 Eylül olarak basan sahtekârlar, eylül ayının 30 çektiğini hesaba katmamış!

SEVENLERİYLE BULUŞUYOR
ABD tatilinden hemen sonra 24 Ekim'de Ankara'da Anadolu Gösteri Kongre Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak olan Sezen Aksu, 29 Kasım'da ise Viyana'da konser verecek. Bu konserde, son albümü 'Deniz Yıldızı'nda yer alan eserlerin yanı sıra, bilinen ve sevilen şarkılarını da seslendirecek olan Aksu, tarihleri henüz belirlenmemiş birçok konseri olacağını da söyledi.