kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eruygur'un hayati tehlikesi devam ediyor

Giriş Saati : 20.09.2008 10:31
Güncelleme : 20.09.2008 22:44
Yeni Haber
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören Ergenekon tutuklusu emekli Orgeneral Şener Eruygur'un hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirildi.

Son durum ile ilgili KOÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, bir basın açıklaması yapacak. 3 gün önce cezaevi merdivenlerinden düşerek yaralanan Eruygur'un tedavisi, KOÜ Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Bu sabah hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Eruygur'un durumunda değişiklik olmadığı belirtildi. Halen yoğun bakımda tedavi gören Eruygur'un dün çekilen tomografi sonuçları hakkında ise bilgi verilmiyor.

Daha önce sık sık konu ile ilgili açıklama yapan Başhekim Mutlu, dünkü tomografi sonuçlarından sonra basına açıklama yapmadı.
Öte yandan, 3 gündür yoğun bakımda tutulan Eruygur'un bugün uyandırılması bekleniyor. Eruygur'un yoğun bakımda tedavisi devam ederken, ailesi ise başka bir serviste bekliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) genel merkezi ve şubelerinin katılacağı bir miting düzenlenecek. Saat 16:00'da hastane önünde düzenlenecek mitingte üyeler, genel başkanları Eruygur'a destek verecek.

Eruygur, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu kaldığı Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde 17 Eylül tarihinde saat 07:00 sularında kaldığı koğuşun merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçirmiş ve boynunun 4 yerinde kırıklar meydana gelmişti.

İlk müdahale hastane doktoru tarafından yapıldıktan sonra Eruygur, KOÜ Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

(CİHAN)