kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Çekimlerde ünlü şarkıcı Bob Geldof'un kızı Peaches da (sağda) kamera karşısına geçti.

Kışkırtıcı ajanın provokasyonu devam ediyor!

19.09.2008
Seksi reklam kampanyalarıyla ünlü iç giyim markası Agent Provocateur, 2008 Sonbahar Koleksiyonu'nu yine çarpıcı fotoğraflarla tanıtıyor. Kampanya için şarkıcı Bob Geldof'un kızı Peaches da poz verdi..
Bundan tam 14 yıl önce Londra Soho'da ilk mağazasını açan iç giyim modasının provokatör markası Agent Provocateur (Ajan Provokatör) her yıl olduğu gibi bu yıl da 'çok seksi' bir reklam kampanyasına imza attı. İnsanları provoke etmeyi kendine amaç edinen markanın 2008 Sonbahar Koleksiyonu'nun tanıtıldığı fotoğraflara bakınca, bu yıl da baştan çıkacağımız anlaşılıyor.

YAŞAYAN TABLOLAR!
Zira her bir fotoğraf, kışkırtıcı bir tabloyu anımsatıyor. Zaten tanıtımı yapılan sonbahar koleksiyonu da 'Yaşayan Tablolar' adını taşıyor. Siyahın hakim olduğu koleksiyonda jartiyerler, fiyonklar ön plana çıkıyor. Bob Geldof'un kızı Peaches Geldof ve manken Daisy Lowe'un modellik yaptığı kampanyanın çekimleri ise Tim Bret Day imzası taşıyor. Kurulduğu günden bu yana ihtiras ve mahremiyetin hoş görülmesi gerektiğini savunan, 'içsel arzular ve fanteziler hayatı zenginleştirir' felsefesiyle yola çıkan Agent Provocateur'ün çizgisini belirleyen isimlere gelince markanın neden bu kadar 'asi' olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Çünkü Joseph Corre ve Serena Rees düşünceleri ve yaşam tarzıyla aynı felsefeyi güdüyor. Örneğin markanın sahiplerinden Joseph Corre, ünlü İngiliz modacı Vivienne Westwood ile Sex Pistols grubunun eski menajeri Malcolm McLaren'in oğlu... Corre, modaya verdiği emekten dolayı, 2007 yılında İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in doğum gününde 'Üstün Hizmet Madalyası'yla ödüllendirildi. Ama o, dönemin başbakanı Tony Blair'in Irak ve sivil özgürlükler konusundaki tutumunu protesto etmek için bu ödülü reddederek herkesi şaşırttı.

MARKANIN MÜDAVİMLERİ
Markanın müdavimi ünlülere gelince... Paris Hilton, Christina Aguilere ve Carmen Electra iç dünyalarını Agent Provocateur'le renklendiren ünlülerden sadece birkaçı... Türkiye'deki tutkunlarına ise bu kışkırtıcı iç çamaşırları için sık sık gittikleri Kanyon'daki Harvey Nichols'da rastlayabilirsiniz...
Haberin fotoğrafları