kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Avrupa Yakası' başlıyor!

Mustafa KIZIL
19.09.2008
atv'nin kahkaha rekortmeni 'Avrupa Yakası'nın yeni bölümleri için geri sayım başladı. Ata Demirer'in dönüşü ve diğer sürprizlerle yine çok güleceksiniz!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Avrupa Yakası' başlıyor!
Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Avrupa Yakası', altıncı sezonunda da bomba gibi bölümleriyle atv ekranlarında olacak. Bu hafta fanatikleriyle buluşacak olan güldürü klasiği; 'sır gibi saklanan senaryosu' ve sürpriz karakterleriyle kahkaha geleneğini sürdürecek.

Ayvalık'ta buluşacaklar
6'ncı sezonun ilk bölümü Sütçüoğlu Ailesi'nin yıllardır her yaz gittikleri Ayvalık'taki evlerinde başlayacak. Gülse Birsel senaryoyla ilgili ser verip sır vermiyor ama şu kadarı kesin; Volkan askerden döneli bir hafta olmuştur ve bir gecede tıpkı eski günlerdeki gibi birbiri ardına olaylar kopacaktır! Volkan ve Burhan'ın, Aslı, Tahsin Bey ve Makbule ile Nişantaşı'nda birlikte yaşama hikayelerinin set çalışanlarını bile güldürdüğü ve çekimlere ara verildiği ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

Kavgaları ilaç gibi gelecek

'Avrupa Yakası'nın yeni bölümleri, Aslı ile Volkan'ın kavgalarını özleyenlere ilaç gibi gelecek. Muhallebici dükkanında Volkan ve arkadaşlarının Karadenizli Dursun'la çatışmaları, dergi ofisinde Burhan, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Şahika ve Cem'in maceraları, seyirciye kahkaha krizleri yaşatacak. Ofiste her zaman olduğu gibi Şahika, Cem, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Sadettin Bey ve Burhan Altıntop'a tahammül etmeye devam edecek!
Haberin fotoğrafları