kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Başbuğ yarın gazetecilerle biraraya geliyor

Giriş Saati : 15.09.2008 10:44
Güncelleme : 15.09.2008 21:39
Yeni Haber
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, yarın ve 17 Eylül Salı günü Genelkurmay Karargahı'nda basın-yayın organlarının genel yayın yönetmenleri ve Ankara temsilcileri ile buluşacak.

Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen iletişim toplantıları, yarın ve 17 Eylül tarihlerinde, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapılacak. Yarın yapılacak toplantıya gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile Ankara temsilcileri davet edildi. 17 Eylül'deki toplantıya da haber ajnası ve televizyonların yöneticileri katılacak.

Orgeneral Başbuğ göreve geldiğinde ilk adım olarak, İletişim Daire Başkanlığı görevine Tuğgeneral Metin Gürak'ı getirerek, bu daireyi albay rütbesinden tuğgenerallik rütbesi seviyesine yükseltmişti. Bu karar, Orgeneral Bağbuğ'un, Genelkurmay Başkanlığı döneminde basın yayın kuruluşları ile iletişime vereceği önemin işareti olarak yorumlanmıştı.

İlk gezisini İkinci Ordu bölgesine yapan Orgeneral Başbuğ'un, medya temsilcileri ile buluşmasında terörle mücadelede atılacak yeni adımlar konusunda bilgiler vermesi bekleniyor. Toplantıya ayrıca bugüne kadar "yasaklılar listesi"nde olan ve akreditasyon verilmeyen bazı gazetelerin temsilcileri de davet edildi.

(ANKA)