kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Polis aracı takla attı, gözaltına alınan zanlı yaralandı

Giriş Saati : 15.09.2008 07:39
Güncelleme : 15.09.2008 21:39
Yeni Haber
Beşiktaş'ta, adam yaralamaktan aranan şahıs, gözaltına alındığı polis aracının takla atması sonucu yaralandı. Zanlının kazayı haber alan eşi ve çocukları olay yerine koştu. Eşinin hastaneye kaldırıldığını öğrenen kadın gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, adam yaralamaktan aranması bulunan İbrahip Karabıyık (38), polisin çalışması sonucu Beşiktaş'taki evinde yakalandı. Polis şahsı gözaltına alarak, adli rapor almak üzere Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hareket etti. Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde, yere dökülen mazot nedeniyle kontrolden çıkan 85 168 No'lu ekip otosu takla attı. Araçta bulunan 3 polis memuru kazadan yara almadan kurtuldu ancak gözaltına alınan İbrahim Karabıyık'ın bacağı kırıldı. Sıkıştığı yerden polislerce çıkarılan Karabıyık, bir süre yan yatan polis aracının üzerinde bekledi. Daha sonra indirilerek yere yatırıldı. Bu sırada çok sayıda polis, arkadaşlarına yardım etmek için kaza mahalline geldi. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Şişli Etfal Hastanesi'ne götürdü.

Polis, kazaya ilişkin raporu hazırlarken, kazayı haber alan Karabıyık'ın eşi ve 2 çocuğu olay yerine geldi. Eşinin hastaneye kaldırıldığını öğrenen kadın gözyaşları içinde kaldı. Kadını, birlikte geldiği taksici ve polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Trafik polisinin incelemesinden sonra takla atan araç cadde ortasından kaldırıldı.


CİHAN