kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
15 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
28 yaşındaki Murat Boz, ünlü popçu Tarkan'ın vokalisti olarak adını duyurmuştu.

Eurovision anketini Boz kazandı

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
15.09.2008
İnternette 10 bin kişinin katıldığı "Eurovision'a kim gitsin" anketini, yüzde 43 oyla Murat Boz kazandı. İkinci Hande Yener, üçüncü Hepsi grubu oldu..
Rusya'da 18-19 Mayıs 2009 tarihlerinde düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için sanatçı tespiti henüz yapılmadı. TRT'nin Moskova'da yapılacak yarışmada Türkiye'yi temsil etmesi için Hepsi grubuna ve Gökhan Özen'e teklif götürdüğü iddia edilmişti. Ancak kurumdan yapılan açıklamada bu iddialar yalanlanmıştı. TRT'den yapılan yazılı açıklamada sanatçı tespiti konusunda titiz çalışmalar yapıldığı; geniş bir sanatçı listesinin oluşturulduğu ve bu listeyi inceleyen uzmanların çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etmiş ancak Hepsi ve Özen'e herhangi bir teklif götürülmediği belirtilmişti. Bu tartışmaların yaşandığı sırada bir internet sitesi "Türkiye'yi Eurovision'da kim temsil etsin" anketi yaptı. Ucanfil.com sitesinde yapılan ankette yaklaşık 10 bin kişi oy verdi. Oy verenlerin çoğunluğu, yakışıklı genç şarkıcı Murat Boz'un Moskova'ya gitmesini istedi. Ünlü pop şarkıcı Tarkan'ın eski vokalisti olan Murat Boz oyların yüzde 43'ünü aldı.

*MURAT BOZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖZEN LİSTEDE YOK
Ankette ikincilik, Hande Yener'in oldu. Yener yüzde 26 oranında oy alırken listeye üçüncü olarak ise yüzde 10 oyla Hepsi grubu girdi. TRT tarafından yarışma için teklif götürüldüğü öne sürülen Gökhan Özen ise sıralamaya girmeyi başaramadı.