kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
McCain, Cumhuriyetçilerin resmen başkanlık adayı olurken Palin'e de sahnede destek verdi...

"Bizi Irak'a Tanrı yolladı"

BİLGE ESER SABAH
Güncelleme : 05.09.2008 08:06
Demokratların "Basit bir taşralı" deyip küçümsediği Palin, Obama'yı dalga konusu yaptı. Konuşmasında "en az onun kadar deneyimli olduğunun" altını çizdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
"Bizi Irak'a Tanrı yolladı"
Cumhuriyetçilerin St. Paul-Minneapolis'te düzenlediği kongresine üçüncü gün başkan yardımcısı adayları Sarah Palin'in yaptığı konuşma damgasını vurdu. 17 yaşındaki kızının hamile olduğu açıklamasını henüz yeni yapan Palin alkışlarla sahneye çıktı. Ve konuşmak için uzun süre alkışların kesilmesini beklemek zorunda kaldı. Palin, "Başkan yardımcısı adaylığını kabul etmekten, bu ülkeye hizmet etmek ve savunmaktan, Senatör John McCain ile birlikte çalışmaktan onur duyacağım" dedi.

OBAMA'YI HEDEF ALDI
Ülke yönetiminde yeterli deneyime sahip olmadığına ilişkin eleştirilere yanıt olarak Palin, kendisini Obama ile karşılaştırdı. Palin, Alaska Valiliği'nden önce, doğduğu Wasilla kasabasının 6 yıl belediye başkanlığını yaptığını hatırlattı ve alaycı bir dille, belediye başkanlığının biraz, Obama'nın "mahalle organizasyonu" tecrübesine benzediğini söyledi. Palin, "Merak ediyorum, Demokrat Parti'nin kongresi geçen hafta tamamlandıktan, köpükten yapılma Yunan tapınağı sütunları bodruma kaldırıldıktan sonra, rakibimizin acaba planı nedir? Muslukları açıp, gezegeni de iyileştirdikten sonra ne yapacak" diye sordu.
Haberin fotoğrafları