kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ergen-Erdoğan çiftinin oğlu Atlas, geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti.

Evlilik yıldönümünde ayrılar ama sürpriz bol!

Başak ÇOKAN
Güncelleme : 05.09.2008 02:08
Bu ay evliliklerinin beşinci yılını kutlayacak olan Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çifti, işlerinden dolayı yıldönümlerini ayrı geçirecek. Ama Erdoğan, sürprizlerle eşinin gönlünü alıyor..
Son dönemde adları ayrılık haberleriyle anılmaya başlayan Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çifti, bu dedikoduları yalanlarcasına sık sık bir araya gelerek düşman çatlatıyor. Geçtiğimiz günlerde eşiyle baş başa romantik bir tatil yapmak için tekne kiralayan Erdoğan, evlilik yıldönümlerinde de Ergen'i sürprizlere boğmaya devam ediyor. Bu yıl evliliklerinin 5.yılını kutlayan Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çifti, yıldönümlerinde ayrı şehirlerde olacak. Ergen, Nazilli'de konser verirken, Erdoğan da dans grubuyla Antalya'da gösteri yapacak.

SONRA TATİL
Bu nedenle yıldönümlerini önceden kutlamak için bir program hazırlayan Mustafa Erdoğan, önce güzel şarkıcıyı romantik bir akşam yemeğine götürdü. Ardından da, özel yaptırdığı kalpli süslemeler ve gülleri evin her tarafına yerleştirerek eşinin gönlünü fethetmeyi başardı. Çiftin, işlerini hallettikten sonra yıldönümlerini kutlamak için iki günlük bir seyahate çıkacağı da söyleniyor.