kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

O adam deli mi seni biz öpelim!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Güncelleme : 05.09.2008 10:29
Oyuncu arkadaşı Melih Ekener tarafından kendisini dudağından öptüğü gerekçesiyle mahkemeye verilen Didem Erol binlerce e-mail aldığını söylüyor..
Süper Ajan K-9 adlı filmde rol arkadaşı Melih Ekener'i senaryo dışı öptüğü için Ekener tarafından mahkemeye verilen Didem Erol ilk kez konuştu. Kendisini yönetmenin yönlendirdiğini söyleyen Erol, "Melih'in böyle komik şeyleri var. Hanımı çok kıskanç. Bütün çekim boyunca 'Benim Türkan Şoray kanunlarım var; öpüşmem, soyunmam' diyordu. Ben de öpeceğimi söylüyordum. Yönetmenimiz bana 'sen öp' dedi. Ben de öptüm" dedi. Erol, her gün 'O deli midir, manyak mıdır! Seni biz öpebilir miyiz' diye binlerce e-mail aldığını da sözlerine ekledi.

*DİDEM EROL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

EVDE BÖREK AÇSINLAR
Erol, bir oyuncu olarak sınır tanımadığını söylerken, sinemada kuralları olduğunu ifade edenlere şu sözlerle sert çıktı: "Öperim de, sevişirim de... Hiç öyle problemim yok. Ben yurtdışında oyunculuk yapıyorum. Öpüşmem, sevişmem diyenler gitsin yurtdışında rahibelik yapsın. Sıkıcı ve mıy mıy insanlar... Onlar ev hanımı olsun, oturup börek açsınlar."

FLÖRT ETMEYİ SEVERİM

Yakında atv'de başlayacak olan 'Gonca Karanfil' adlı dizide Sevda isimli bir şarkıcıyı canlandıracak olan Didem Erol, rolünü Müjde Ar'ın 'Fahriye Abla' karakterine benzeterek şunları söyledi: "Sevda mahalledeki delikanlıları peşinden koşturan çapkın ve seksi bir kadın. Ben roldeki kadar işveli değilimdir. Flört etmeyi severim ama lafta. Dizide Devrim Saltoğlu'nun kadınıyım!"
Haberin fotoğrafları