kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bir gişeden iki araç nasıl geçe'mez'

Güncelleme : 04.09.2008 22:49
Yeni Haber
İstanbul Çamlıca Gişeleri'nden geçiş yapmak isteyen sabırsız iki araç sürücüsünün kullandığı otomobiller, aynı anda OGS turnikesine girince ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Birbirlerine çarparak duran araçlar turnike içinde sıkıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı ilginç kazada araçlar, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Temmuz ayında da yine benzer şekilde meydana gelen kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

* SABIRSIZ SÜRÜCÜLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

OGS GİŞESİNDE SIKIŞAN SABIRSIZ SÜRÜCÜLER



Çamlıca Gişeleri'nde meydana geldi. Otomatik Geçiş Sistemi'nin (OGS) bulunduğu turnikeyi kullanmak isteyen 34 FA 6163 plakalı Peugeot marka otomobil ile 34 EY 5297 plakalı BMW marka otomobil, aynı anda ve hızlı bir şekilde OGS turnikesine girmeye çalıştı. Birbirlerine çarpan iki otomobil turnikede sıkışarak durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araçları kurtarmak için uzun süre uğraştı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra güçlükle çıkartılan araçlar büyük hasar gördü.

Bu arada gazetecilere açıklama yapmak istemeyen ve isimlerinin Mahmut ile Turgut oldukları öğrenilen araç sürücüleri ise, kullanılamaz hale gelen otomobillerinin kurtarılmasını umutsuz gözlerle seyretti.

Öte yandan, 18 Temmuz 2008 tarihinde de Çamlıca Gişeleri'nde yine benzer bir kaza meydana gelmişti. OGS turnikesinden aynı anda geçmek isteyen iki otomobil bir birine çarpmış, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

(CİHAN)