kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Uyurken üzerinden traktör geçti

Giriş Saati : 04.09.2008 22:08
Yeni Haber
Karaman'da dinlenmek için uyuyan tarım işçisinin üzerinden traktör geçti.

Edinilen bilgilere göre, Karaman Çiğdemli köy yolu girişinde yol kenarında bulunan ayçiçeği tarlasında çalışan tarım işçisi mola verdi. Tarlada bir gölgelik alan bulan Mehmet Altun(42) dinlenmek için uzandıktan bir süre sonra uykuya daldı. 70 DS 387 plakalı traktörü kullanan tarla sahibi Muzaffer Özkan (38), ayçiçekleri kesilen tarla aralarında traktörle geçtiği sırada fark etmediği işçinin üzerinden geçti. Acı içinde bir ses duyan sürücü Muzaffer Özkan traktör kontağını kapattığında traktörün altında birinin olduğunu fark etti.

Olayın ardından iki bacağı üzerinden traktör geçerek ezilen Mehmet Altun için hemen 112 Sağlık görevlileri çağrıldı. Yaralı tarım işçisi, tarlanın içinden yaklaşık 100 metre sedye ile ambulansa taşınarak Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bilinci yerinde olan ancak her iki bacağı da ezilen tarım işçisinin oruç tuttuğu ve molada dinlenmek için ayçiçeği gölgesinin altında uyuduğu öğrenildi.

Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan sürücüsü Muzaffer Özkan ise; "İşçiler tarlanın diğer tarafındaydı. Ben burada tarladan geçerken fark edemeyerek işçinin üzerinden geçtim ve acı içinde inleme sesi ile traktörü durdurup baktığımda yaralı işçiyi gördüm. Hemen Ambulans çağırdık. Allah'tan traktörün arkasındaki çapa pulluğuna takılmadı ve yaşanabilecek daha büyük bir faciayı atlattık." dedi. Jandarma ekipleri inceleme başlattı.

CİHAN