kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarkan'a Baba klip

Yeni Haber
Tarkan, albümünün ikinci şarkısına da klip çekti. Klipte arabeskin babası Orhan Gencebay bağlama çalıp Tarkan'a eşlik etti.

Yeni klibini İzmir'de çeken Tarkan'a sazın üstadı Orhan Gencebay eşlik etti. Gizlice yapılan çekimlerde 100 güvenlik görevlisi hazır bulundu....

*TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bir ordu koruma
Ünlü şarkıcı Tarkan, yeni albümümün ikinci şarkısının klibini İzmir Sasalı'da çekti. Tarkan'ın hangi şarkıya klip çektiği sır gibi saklanırken Megastara sazıyla Orhan Gencebay eşlik etti. İki gün süren çekimlerde 100'e yakın güvenlik görevlisi ise setin güvenliğini sağladı.

Yine birlikteler
Tarkan ile Orhan Gencebay, daha önce de Doğa Derneği için birlikte çalışmıştı. Tarkan'ın seslendirdiği 'Uyan' isimli şarkıya sazıyla eşlik eden Orhan Baba, bu dönemde Megastar için övgü dolu sözler sarf etmişti. Hatta Gencebay, Tarkan'ın teklifini hiç düşünmeden kabul etmişti.

Enerjinin sırrı ortaya çıktı
Sasalı'daki çekimlerden sonra Çeşme'ye özel olarak masaja giden Tarkan, bio-enerjiye sahip olduğu iddia edilen nam-ı diğer masajcı Vedat Hoca'da aldı soluğu. Bilge Öztürk'ten ayrıldıktan sonra kötü günler geçiren Tarkan'ın, masaj seansıyla eski keyfine kavuştuğu söyleniyor.

SAKLAMBAÇ