kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Eve gittiğimde Tanyar ölmüştü'

Erkan KÖSE - Levent SİLİSTRE / SABAH
Elazığ'da polise teslim olan Mehmet Çiçek "Beni eve Serap Tanyar çağırdı. Gittiğimde adam ölmüştü. Silahları camdan attı" dedi..
Bolu'da İl Genel Meclisi'nin CHP'li üyesi Fahrettin Tanyar'ın (56) 5 gün önce yatağında bıçaklanarak öldürülmesinin ardından katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan Mehmet Çiçek (38), ailesinin yaşadığı öğrenilen Elazığ'da teslim oldu. Çorlu'da bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığı ve olayın ardından Elazığ'daki, emekli öğretmen olan babasının yanına gittiği belirtilen Çiçek, avukat İbrahim Gök'e teslim olmak istediğini anlattı. Avukat Gök, polisi çağırarak Çiçek'i teslim etti. Ancak Gök'ün, Çiçek'in avukatlığını kabul etmediği öğrenildi. Çiçek'in emniyetteki ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediğini iddia ederek, "Beni Serap Tanyar çağırdı. Gittiğimde adam ölmüştü. Bana açık camdan silahları attı. Ben de silahları alıp attım. Cinayet işlemedim. Adım cinayete karışınca teslim olmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi. Mehmet Çiçek'in, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamasının ardından Bolu'ya sevk edileceği öğrenildi.

CHAT YÜZÜNDEN ATILDI
Mehmet Çiçek'in yaklaşık 6 yıldır Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşadığı ve bir yıl öncesine kadar bir tekstil fabrikasında çalıştığı belirtildi. Çiçek'in işyerinde sürekli olarak chat yapması nedeniyle bir yıl önce işten atıldığı belirlendi. Çiçek'in 3 ay önce evlendiği eşine "Tekstil mühendisi" olduğunu söylediği öğrenildi. İfadelerine başvurulan Çiçek'in eşi ve kayınvalidesinin, zanlının 18 Ağustos 2008'den bu yana eve gelmediğini söylediği belirtildi.
Haberin fotoğrafları