kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NAZLI ILICAK

Gerçeğin fotoğrafı

Atv Haberin Genel Yayın Müdürü Fuat Uğur'la konuştum. Uğur, başarının altında yatan sırrı açıkladı: "Ben gerçeğin fotoğrafını çekiyorum. Fotoğraf daima objektiftir. Bakın tarafsız değil, objektif davrandığımı söylüyorum. Çünkü insan hakları ve hukukun üstünlüğü hususunda tarafım."
Uğur, başka kanalların çifte standardından da şikâyetçi: "Sadece, Ergenekon tutuklusu Kuddusi Okkır'ın acı sonuna değil, Sincan F Tipi Cezaevi'nde yatan, kanser hastası Erol Zavar'ın da durumuna dikkat çekiyorum. Diğerleri böyle yapmıyor. Hem Şaban Dişli'yi veriyoruz, hem Kemal Kılıçdaroğlu'nun suçlamalarını. Ortak Akıl Platformu 100 bin kişiyi topluyor. Bir çok yayın organında bu olay yok. Ama, Ergenekon'u protesto için Kadıköy'de düzenlenen ve çok daha az kişinin katılımıyla gerçekleşen mitinge geniş yer ayırıyorlar. Atv Haber, objektif tutumuyla hak ettiği yeri yavaş yavaş alıyor."
1 Eylül'de "ustalar", yani Mehmet Ali Birand, Uğur Dündar ve Ali Kırca ekrana dönüyor. Kış sezonuyla birlikte bakalım gelişmeler nasıl olacak?