kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Marketlerde Ramazan ucuzluğu

Yeni Haber
Türkiye'deki birçok zincir market, Ramazan ayında yaşanacak alışveriş canlılığını değerlendirmek için indirim kampanyaları düzenledi.

Yurt çapında 262 mağazasıyla hizmet veren Tansaş, Ramazan kampanyası kapsamında 50 YTL'lik alışveriş yapana ikinci 50 YTL'lik alışverişte kullanılmak üzere 10 YTL'lik hediye çeki veriyor.

21 Ağustos'ta başlayan ve 10 Eylül'e kadar sürecek olan kampanyada, en az 50 YTL'lik alışveriş yapan tüketiciler, kasadan alacakları 10 YTL'lik indirim çekini ikinci 50 YTL'lik alışverişlerinde kullanabilecekler.

Tansaş mağazalarını da bünyesinde barındıran Migros Türk'ün Migros mağazalarında ise ''4 alışverişin biri hediye'' isimli kampanya başlatıldı.
21 Ağustos'ta başlayan ve 21 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanyada, 50 YTL ve üzeri 4 alışverişten en düşük tutarlı olanının ücreti Migros Klub Kart'a indirim çeki olarak yüklenecek. 26 Eylül'e kadar klub kartlara yüklenecek olan indirim çekleri, 31 Ekim'e kadar kullanılabilecek.

Kipa Market ise Ramazan ayında fiyatların yükseltildiği spekülasyonlarına karşı fiyatları dondurma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Ramazan ayı sonuna kadar çok tüketilen 1000 gıda ürününün fiyatları artırmayacağını taahhüt eden firma, rekabet şartlarına göre fiyatlar daha da ucuzlatılabilecek.

Carrefour mağazalarında ise 21 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasını kapsayan Ramazan kampanyasında, en az 50 YTL'lik gıda ürünleri alışverişlerinde kredi kartlarına 12 ay faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Öte yandan, alışveriş merkezleri Ramazan ayı için geleneksel iaşe paketleri ile alışveriş çekleri hazırlıyorlar. Ramazan iaşe paketleri içeriklerine göre, 10 YTL'den 60 YTL'ye kadar değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

AA