kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Kapsama alanında % 100'ü bulduk
TURKCELL,
nüfusu 2 bin ve üzerinde olan yerleşim yerlerinin yüzde 100'ünü kapsama alanına aldı. Turkcell Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Turkcell'in 7.8 milyar dolarlık yatırımla en yaygın kapsama ağını kurarak Türkiye nüfusunun yüzde 98.38'ini kapsama altına aldığını bildirdi.

Ramazanda uçmak % 25 indirimli
PEGASUS
Havayolları, Ramazan'a özel bir indirim kampanyası başlattı. Pegasus Havayolları'nın Ramazan'a özel kampanyası kapsamında 8-26 Eylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçmak mümkün. Yüzde 25 indirim, vergiler haricindeki ücret üzerinden yapılıyor. Kampanyanın bilet satışları 25 Ağustos'ta başlayacak.

14.9 YTL'ye Ramazan paketi
MİGROS
Türk, Ramazan'a özel kampanyaları ve zengin içerikli Ramazan kolileriyle Ramazan ayını karşılamaya hazırlanıyor. Migros ve Tansaş'larda satışa sunulacak 2 farklı tip Ramazan kolisi bulunuyor. Ramazan kolisi, 11 çeşit üründen oluşuyor. Ramazan Bereket Kolisi, söz konusu marketlerde 14.9 YTL'ye satışa sunulacak.

Mısırı iyice kurutmadan satmayın
TÜRKİYE
Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçileri uyararak, "Üretici ürününü piyasaya hızlı bir şekilde sürmemeli, hatta mısırını kurutmadan satmamalı, bekletebildiği kadar bekletmeli'' dedi. Bayraktar, halen hasadı devam eden mısırda yapılan tahminlere göre bu yıl 4.3 milyon ton üretim beklendiğini söyledi.

İlk hedge fon kayda alındı
SERMAYE
Piyasası Kurulu (SPK), İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin serbest yatırım fonu (hedge fon) talebini kayda aldı. SPK'nın haftalık bültenine göre, Kurul, fon paylarının kurul kaydına alınması talebiyle başvuru yapan ilk serbest yatırım fonu olan İş Yatırım'ın 30 milyon YTL başlangıç tutarlı Serbest Yatırım fon payını kurul kaydına aldı.