kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener açılışta sıfır çekti

Deniz DERİNSU
Sadece Güiza, Emre ve yeni teknik heyeti için yaklaşık 50 milyon Euro harcayan F.Bahçe, lige kötü başlama geleneğini sürdürdü. Kaleye tek isabetli şut çekemediği maçta Antep'e boyun eğdi, farktan kurtulduğu için sevindi..
Fenerbahçe sezona Gaziantep yenilgisiyle başlarken olumsuz futboluyla moral bozdu. Aragones takımını daha önce görmeye alışık olmadığımız bir düzenle sahaya sürmüştü. Merak edilen Semih'siz Güiza'nın ne yapacağıydı. Ama Gaziantep'in Alex'i baştan kilitlemesi ve Güiza'nın etkisiz kalması sıkıntıyı arttırdı.

* GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...


İlk yarıda Gaziantep'in net gol pozisyonlarını kullanamaması F.Bahçe'nin şansı oldu. 10'da Murat Ceylan'ın direkten dönen vuruşunu Erman dışarı attı. 19'da Da Silva'nın vuruşunu Lugano yatarak önledi. F.Bahçe sezonun ilk pozisyonunu serbest vuruşla 27'de yakaladı, Alex vurdu, savunmadan dışarı çıktı. 29-31 arası Fener kalesi kabuslar yaşadı. Gökhan bir topu çizgiden çıkardı. Üst üste gelen pozisyonları Mehmet Yozgatlı ve Beto değerlendiremezken , Volkan ise kurtaran isimdi. Bunu atlatan F.Bahçe 31'de Alex'le bir fırsatı kaçırdı. İkinci yarı F.Bahçe'de yorgunluk baş gösterdi. Emre sahadan silinirken Maldonado'nun günü kurtarır görüntüsü takımın orta alandaki etkisini yok etti. Tek görüntüyü uzatmalarda dışarı giden vuruşuyla verdi. Aragones'in değişiklikleri (Semih-Burak) baştan çalışılan düzeni getirdi ama takım yorulmuştu. Emre'nin 90 dakikaya hazır olmadığı dikkat çekti. Can çekişir görüntüdeki F.Bahçe 80'de teslim oldu. Tabata uzaktan vurup Volkan'ı avlarken takımının hak ettiği golü geç de olsa imzalıyordu. İlk maçını yitiren F.Bahçe haklı bir yenilgi aldı. Bu maç gösterdi ki; F.Bahçe'nin Güiza ile de başı ağrıyacak. Semih olmayınca forvette üretim de olmuyor. Maldonado sıradanlığın önüne geçemiyor. Ve Alex markajda kalınca F.Bahçe rakibinin üstünlüğüne boyun eğiyor. Alex'in o markajdan kurtulacak gücünün gözükmemesi de ayrı bir sıkıntı. Transfere en az 50 milyon euro harcamasına karşın hala takviyeye ihtiyacı aşikar F.Bahçe ile Aragones'in işi zor gözüküyor.
19:00
Trabzonspor - Ankaraspor
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
21:00
Gençlerbirliği - Kocaelispor
Turkcell Süper Lig
21:00
Konyaspor - Ankaragücü
Turkcell Süper Lig
21:45
Antalyaspor - Beşiktaş
Turkcell Süper Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon -  
  Ankaraspor -  
 Konya -  
  Ankaragücü -  
 G.Birliği -  
  Kocaeli -  
 Antalya -  
  Beşiktaş -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00