kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türk futbolunda geçen sezon 'sarı-kırmızı' renkler zirveye oturmuştu. Sezon başından sonuna kadar müthiş bir mücadele örneği sergileyen Cimbom, ligi şampiyon olarak tamamlamıştı. Tolunay Kafkas yönetiminde kaliteli bir futbol ortaya koyan Kayserispor ise finalde Gençlerbirliği'ni devirerek Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

Süper bir maç

SÜLEYMAN GÜLTEKİN
Galatasaray ile Kayserispor, bu akşam TFF Süper Kupa'da karşılaşacak. Almanya'nın Duisburg kentinde TSİ 21:00'de başlayacak olan mücadeleyi TRT 1 canlı yayınlayacak..
Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi Kayserispor, bu akşam TFF Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. Almanya'nın Duisburg kentindeki MSV Arena Stadı'ndaki mücadele TSİ 21:00'de başlayacak. TRT 1 tarafından canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli'nin yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kamil Abitoğlu.

CİMBOM İKİNCİ KEZ
Galatasaray, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan TFF Süper Kupa'da ikinci kez mücadele edecek. Sarı-kırmızılı ekip, 2006 senesinde Beşiktaş'a Nobre'nin attığı gol sonrasında 1-0 mağlup olmuştu. TFF Süper Kupa'yı geçtiğimiz yıl ise Beşiktaş'ı 2-1 ile geçen Fenerbahçe müzesine götürmüştü.
Haberin fotoğrafları