kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Hırsız: 1 - Dardanel: 0
18 Mart Stadı'ndaki Zafer Kupası Turnuvası'nda Beykoz ile 0-0 berabere kalan Çanakkale Dardanelsporlu futbolcular, karşılaşmanın ardından tesislere döndüklerinde büyük bir şok yaşadı. Takımın maçta bulunduğu sırada tesislere giren hırsız ya da hırsızların, oyunculara ait cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları çaldığı tespit edildi. Olaya el koyan polis, tesislerde çalışan görevlilerin kimlik bilgilerini aldı ve soruşturma başlattı. GÜRKAN DÜZENLİ

Karabıyık'ın acı günü

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın acı günü. Karabıyık'ın babası Bünyamin Karabıyık, dün öğleden sonra hayata gözlerini yumdu. Karabıyık'ın cenazesi, bugün Ankara Kocatepe Camii'nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. Karabıyık, Gölbaşı Oğulbey Köyü'nde bulunan aile kabristanında toprağa verilecek.

Potada Milliler mağlup oldu

A MİLLİ Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası eleme grupları hazırlıkları çerçevesinde Makedonya'da düzenlenen "Trophy Makedonya" turnuvasındaki ilk maçında Karadağ'a 74-67 yenildi. İlk periyot 22-22 biterken, devreyi milliler 38-36 önde tamamladı. Final periyoduna 54-61 önde giren Karadağ, maçı 74-67 kazandı. Türkiye bugün saat 21.15'te ev sahibi ülke Makedonya ile karşılaşacak.

Can Erdem, Altay'da
BANK Asya 1. Lig takımı Altay, Beşiktaş'tan Can Erdem ile resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Can Erdem, "Geçen sezon Kocaelispor ile Turkcell Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdim. Bu sezon da Altay'da aynı mutluluğu yaşamak için çalışacağım" açıklamasını yaptı. Can, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Kocaelispor'da 29 lig maçında attığı 5 golden 2'sini Altay filelerine yollamıştı.

Şampiyon 'Team Efsane'
İKİ gün süren ve 6 takımın katıldığı SIEC Engel Atlama Yarışları, S Binicilik Merkezi'nde tamamlandı. Junior Cup serisinin üçüncü ayağında Team Efsane takımı şampiyon olurken, yetişkin atlarda 135 cm manejde Deja Vu isimli atıyla Sencer Can 36.90 derecesiyle ilk sırayı aldı. l BAHADIR BEYARSLAN