kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Oktay sahalara Beşiktaş formasıyla veda etti.

Atsam bırakmazdım

Türk futbolunun emektarı Oktay Derelioğlu, Beşiktaş-Lankeran maçında futbola veda etti Oynadığı 15 dakikada bir vuruşu direkten dönen Oktay, "Gol olsaydı bırakmazdım" dedi..
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen Oktay Derelioğlu, yeşil sahalara dün İnönü Stadı'nda veda etti. Beşiktaş ile Azerbaycan ekibi Hazar Lankeran arasında oynanan maça 7 numaralı formasıyla kaptan çıkan Oktay, 15 dakikada pazubandını Nobre'ye verdi ve sahayı omuzlarda terk etti. Saha kenarında Ertuğrul Sağlam ve Lankeran'ın hocası Rasim Kara'nın tebrik ettiği Oktay, maç içinde kaçırdığı golle ilgili bir espiri de yaptı. 14. dakikada Nobre'nin pasında yaptığı vuruş direkten dönen Oktay, "Atsaydım bırakmazdım" dedi. 8 bin futbolseverin izlediği jübilede yıldız oyuncu daha sonra taraftarların isteği üzerine kapalının önüne gidip tezahürat yaptı. Taraftarları kıramayan Oktay, tribünlere çıkıp bir süre amigoluk görevini üstlendi.

*JÜBİLEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TORAMAN GOLLE DÖNDÜ
Oktay'ın jübilesi için oynanan Hazar Lankeran maçı affedilen İbrahimlerin de dönüş maçı oldu. Ertuğrul Sağlam, genç oyunculardan kurulu 11'e geçen hafta affedilen Üzülmez ve Toraman'ı da dahil etti. Beşiktaş; Nobre (2), Toraman ve Saim Çelik'in golleriyle Lankeran'ı 4-0 yendi.