kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

F.Bahçe'den Senna'ya 3 gün süre

Yeni Haber
Günlerdir Marcos Senna transferine son noktayı koymaya çalışan F.Bahçeli yöneticiler, bir türlü kesin kararını veremeyen ve sürekli fikir değiştiren İspanyol ön liberoya, "Sana üç gün süre veriyoruz. Bize kesin cevabını bildir" mesajını gönderdiler.

Villarreal'li Senna, F.Bahçe'nin sabrını taşırdı. İlk görüşmelerde "Aragones'in çalıştırdığı takımda severek oynarım" diyen fakat sonra da "Villarreal'de kalmak istiyorum" diyerek fikir değiştiren Senna, F.Bahçeli yöneticileri ve Aragones'i kızdırdı. Senna, önceki gün F.Bahçe için, "Arganos'e 'Hayır' diyemem. F.Bahçe'ye karşı içimde bir sevgi var" dedikten sonra İspanyol basınına da "Villarreal'de çok mutluyum" beyanatını vermişti.

Senna'nın bu şekilde sürekli fikir değiştirmesi ve F.Bahçe'ye bir türlü kesin cevap vermemesi, sarı-lacivertli yöneticileri kızdırdı. Yöneticilerin Senna'ya, "Artık bize 3 gün içinde olumlu ya da olumsuz kesin kararını ver" mesajını gönderdiler. F.Bahçe yönetiminin, Villarreal'in 32 yaşındaki tecrübeli futbolcusundan olumsuz yanıt alması durumunda, ismini sır gibi sakladıkları sürpriz bir ön libero ile anlaşacakları sızan bilgiler arasında yer alıyor.

(FOTOMAÇ)