kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tesis şovu başlıyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer biter bitmez tesisleşme çalışmalarında vites yükseltecek Eylül ayında yeni basketbol salonu ve alışveriş merkeziyle ilgili çok önemli gelişmeler yaşanacak..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transferi tamamladıktan hemen sonra tesisleşmede gaza basmayı hedefliyor. Eylül ayının içinde yoğun çalışmalarda bulunacak olan Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün geleceğini garanti almak için gereken hamleleri yapacak. Ataşehir'de yapılacak basketbol salonu ve yıkılacak olan Kenan Evren Lisesi'nin yerine inşaa edilecek alış veriş merkezi için gerekli izinleri alan sarı-lacivertlilerin başkanı, temelleri atmaya hazırlanıyor.

İKİ OKULUN TEMELLERİ ATILACAK
Kenan Evren Lisesi'nin yıkılması için devlete söz verilen iki ayrı bölgedeki okulların temel atma törenleri önümüzdeki ay gerçekleştirilecek. Spor salonunun 2010'da, alış veriş merkezinin ise 2010 veya 2011'de tamamlanması bekleniyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın hemen yanındaki alış veriş merkezinin açılışı için ise inşaatın tamamlanması beklenmeyecek, kullanılır duruma gelen bölümler parça parça hizmete sunulacak. Dev bir katlı otopark da alış veriş merkezinin içinde yerini alacak.