kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Galatasaraydan korkmuyoruz"

Yeni Haber
Galatasaray'ın şampiyonlar ligi ön eleme turundaki rakibi Romanya'nın köklü takımlarından Steuau Bükreş, Argeş Piteşt takımıyla yaptığı lig maçını 2-0 kazandı. Steuaunın kendi evinde oynadığı ligin dördüncü maçında Nicolitsa maçın kahramanı oldu. Galatasarayla yapılan ilk maçta da bir gol atan Nicolitsa, 4. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 74. dakikada da Bogdan Stancu'nun kaydetiği golle Steuau Bükreş bu maçı da kayıpsız kapattı.

Maçın genelinde üstün oynadıklarını ve futbocularının ellerinden gelenini yaptıklarına inandığını söyleyen Steua Bükreş Teknik Direktörü Marius Lacatuş, 'Futbolcuların üzerinde Galatasaray maçının yorgunluğu vardı' dedi. Lacatuş ayrıca, Galatasarayla yapacakları rövanş maçını alacaklarına emin olduğunu, bütün futbolcularla beraber turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Lacatuş sözlerine şöyle devam etti; 'Rövanş maçı tabiki kolay olmayacak çünkü her iki takım için de önemli bir maç, Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama onlardan kormuyoruz.'

Galatasarayla oynadıkları ilk maçta Ali Sami Yen taraftarına hayran kaldığana da değinen Lacatuş, 'Galatasaray taraftarlarının hemen her maçta aynı desteğini sürdürüyor umarım Steaua Bükreşli taraftarlar da aynı şekilde takımlarını destekler' ifadelerini kullandı.

Maç sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Steuau Bükreş Başkanı Gigi Becali ise oynundan memnun olmadığını orta sahanın zayıf kaldığını iyi bir orta saha oyuncusunun olması halinde maçın skorunun daha fazla olacağını söyledi. Maçta atığı gol ve oynadığı oyunla takımını sırtlayan Nicolitsa'ya övgüler yağdıran Becali, 'Nicolitsa artık bir kahraman umarım performansını daha da yükseltir' dedi.

CHA