kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İşte Hollywood'un muhtemel anne adayları

Yeni Haber
Hollywood'da bu yıl tam bir bebek patlaması yaşandı. Birbiri ardına anne olan ünlüler bir yana; bazı yıldızlar da şiş karınları ve artan kilolarıyla 'muhtemel anne adayları' arasında başı çekiyor..

GWYNETH ÇOK KİLO ALDI

APPLE ve Moses adında iki çocuğu bulunan Gwyneth Paltrow, eski haline oranla çok kilo aldı. Özellikle karın bölgesindeki şişliği dikkatlerden kaçmayan ünlü aktrisin üçüncü kez anne olmak istediği biliniyor. Coldplay grubunun solisti Chris Martin'le evli olan Paltrow'un Cannes Film Festivali'nde giydiği bu parlak elbisesi büyüyen karnını ortaya koyuyor.

*GWYNETH PALTROW FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ANİ EVLİLİĞİ ŞAŞIRTTI

UZUN yıllardır birlikte olduğu nişanlısı Jay-Z ile aniden nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan Beyonce'nin bu tavrı, hamile olabileceği iddialarını gündeme getirdi. Evlendiğinden bu yana bol kıyafetleriyle boy gösteren ve kilo aldığı gözlenen Knowles'ın saçlarını boyatmaması da iddiaları kuvvetlendiriyor.

*BEYONCE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


PARİS ANNE OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOR


ÜNLÜ rockçu Benji Madden'le yaşadığı ilişkiyle durulan Paris Hilton da muhtemel anne adayları arasında. 'The Hottie&the Nottie' adlı filmin Paris'teki tanıtım gecesinde giydiği kıyafetinde karnı dikkatlerden kaçmayan Hilton, "Bu akşam çok yediğim için karnım şişti" dese de dedikoduların önüne geçemedi.

*HILTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


BRİTNEY BİR KIZ ÇOCUĞU İSTİYOR

SEAN Preston ve Jayden James adında iki oğlu bulunan Amerikalı şarkıcı Britney Spears'ın kız çocuklarına olan düşkünlüğü biliniyor. Kardeşi Jamie Lynn'in yeni doğan kızı Maddie ile bu konuda kendisini bir nebze de olsa tatmin eden Spears, geçtiğimiz günlerde bikinili görüntüleriyle şaşırttı!

*BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


EVA ALKOLÜ BIRAKTI EVA ALKOLÜ BIRAKTI

SON günlerde hamile olduğuna dair en çok haber çıkan isimlerin başında ünlü aktris Eva Longoria geliyor. Birkaç haftadır çekilen her fotoğrafında karnı iyice belirgin hale gelen Longoria, hamile olduğunu kabul etmese de, ona yakın kaynaklar artık içki içmediğini dile getiriyor. Özellikle yemeklerde sadece su içen güzel yıldız, eşi Tony Parker'la ailesini genişletmek istiyor.

*EVA LONGORIA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜNAYDIN