kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TECAVÜZLE SUÇLANIYOR Tutuklanan Raymond Daniel Thurmond’un, çocuklarını zorla alıkoymak ve karısına tecavüz etmek suçlarıyla yargılanacağı belirtildi.

Ailesini üç yıl bir karavanda kilitli tuttu

Karısını ve dört çocuğunu bir karavanda sefalet içinde üç yıl boyunca kilitli tutan ABD'li, cezaevine gönderildi..
ABD'nin Georgia eyaletinde korku filmlerini aratmayacak bir hayat süren Thurmond ailesinin dramı sona erdi. 36 yaşında Raymond Daniel Thurmond'un üç yıl boyunca bir karavanda kilitli tuttuğu karısı ve dört çocuğu sonunda özgürlüğüne kavuştu. Olay, Thurmond'un başka bir kadınla ilişkiye girip evden kısa süreliğine uzaklaşmasını fırsat bilen karısının, karavandan kaçarak polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Karavanın park edildiği parka baskın düzenleyen eyalet polisi, korkunç manzarayla karşılaştı. Thurmond'un karısı ile 14, 13, 12 ve 9 yaşlarındaki dört çocuğun, sefalet içinde yaşadığı anlaşıldı. İçeride hiç yiyecek bulunmadığını belirten polis "Her yer çöp ve böcek içindeydi" dedi.

ÇOCUKLAR HİÇ OKULA GİTMEMİŞ
Çocukların çok sağlıksız, aşırı zayıf ve tıbbi yardıma ihtiyaç duyduğunu belirten polis, "14 yaşındaki ilkokula gitmiş. Diğerleri hayatı boyunca okula gitmemiş" dedi. Yetkililer, tutuklu kadının ve çocuklarının 2005'ten beri sadece bir kez; paskalya tatili için iki saatliğine dışarı çıkmalarına izin verildiğini söyledi.