kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Pera Diamond kolye çok şık.

Boyunlar gösterişli kolyelerle şenlenecek!

Eylem BİLGİÇ/GÜNYADIN
2008 sonbaharında cazibeli kadınların boyunlarını gösterişli kolyeler süsleyecek. Üstelik imitasyonları da en az gerçekleri kadar makbul olduğu için bu modayı takip etmek zor değil!..
Kadın için vazgeçilmez aksesuvarların başında takı gelir. Kolyesinden küpesine, bileziğinden yüzüğüne her bir parça kadının güzelliğine güzellik, şıklığına şıklık katar. Tabii her şey gibi takının da bir modası var. Kimi zaman küpe, kimi zaman yüzük daha ön plana çıkıyor. 2008 sonbaharında da kolyeler gözde. Ama basit, sade ve gösterişsiz kolyelerden bahsetmiyoruz. Aksine 'ben buradayım' diye bağıran, renkli taşlı, çoğunlukla Swarovskiyle süslü kolyelerden söz ediyoruz.

TASARIMCI İMZASI
Ünlü moda markalarının aylar öncesinden düzenlediği defileler ve sunduğu koleksiyonlar bu modanın gelişinin habercisiydi aslında. Balenciaga'dan Vera Wang'a, Nina Ricci'den Elie Tahari'ye kadar dünyaca ünlü markalar ve tasarımcılar, koleksiyonlarında yer verdikleri gösterişli kolyelerle bu modanın öncüsü oldu. Gösterişten, taştan ya da Swarovski'den bahsedince hemen aklınıza çok para harcamanız gerektiği gelmesin. Çünkü bir müjdemiz var; imitasyon taşlarla da bu modayı takip edebilirsiniz. Siz iddialı olmaktan korkmayın yeter!
Haberin fotoğrafları