kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Önce Bergüzar Korel sörf dersi aldı. Şimdi de Tan Sağtürk ders alıyor. İkili, bu sporu yakından öğrenebilmek için azmediyor.

Ünlüler arasında yeni moda: Sörf dersleri

GÜNAYDIN
Şimdi ünlüler arasında başlayan yeni moda rüzgar sörfü yapmak... Bergüzar Korel ve Naz Elmas'ın da aralarında bulunduğu birçok ünlü, sörf tahtasını kaptığı gibi soluğu Alaçatı'nın maviliklerinde alıyor..
Deniz, güneş ve kumsalı fırsat bilen ünlülerin gözde mekanı bu yaz Çeşme oldu. 'Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonası'nın merkezi olan Çeşme Alaçatı'ya gelen ünlülerin yeni merakı ise 'rüzgar sörf'ü yapmak... Denizde keyifli vakit geçirmek isteyen ünlüler önce sörf tahtasını kapıyor, sonra da soluğu denizde alıp, rüzgarla dans ediyor.

ÜNLÜ BALET DERSTE
Bergüzar Korel ile nişanlanacağını açıklayan sevgilisi balet Tan Sağtürk bu akımın öncüleri arasında yer alıyor. Bu yıl çıktığı Çeşme tatilinde düzgün fiziği ile dikkat çeken Korel önce kendisi ders aldı, ardından da sevgilisi Tan Sağtürk'e ders aldırttı. Şimdi Tan Sağtürk, her fırsatta rüzgar sörfünde ustalaşmak istediğini, bunun için de çok çalışması gerektiğini söylüyor. Şöhreti 'Haziran Gecesi' isimli diziyle yakalayan Naz Elmas da bol bol sörf yapıyor. Elmas, sevgilisiyle Çeşme'de tatilin tadını çıkarırken bir yandan da sörf tahtasının üzerinde nasıl duracağının hesabını yapıyor. Güzel yıldız, sevgilisi ve sörf hocasıyla bu zor sporun hakkından başarıyla gelmek için elinden geleni ardına koymuyor.

EN PROFESYONEL İKİLİ
Sosyetenin ünlü ismi Cem Hakko ve Ronit Gülcan da sörf yapan usta isimler arasında... Yıllardır sörf yapmadığını söyleyen Hakko; o kadar usta ki, yaptığı sörf şovla görenleri hayrete düşürüyor. 53 yaşında olmasına rağmen fit bir görüntüye sahip olan ve bu görüntüsüyle gençlere taş çıkartan Hakko'ya arkadaşı Ronit Gülcan da son dönemde eşlik etmeye başladı. İkili, bu sporu yapan en başarılı ünlüler arasında sayılıyor.
Haberin fotoğrafları