kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lincoln bizi gol yollarında rahatlatacaktır

Yeni Haber
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, hazırlık döneminde takımdaki eksikleri daha iyi gördüklerini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Alman çalıştırıcı, takımdaki eksiklere rağmen hazırlık döneminde iyi maçlar çıkarttıklarını belirtirken, ''Ama eksik bölgelerimize gerçekten oyuncu ihtiyacımız olduğunu da gördük. Defansta Emre Aşık ve orta sahada Mehmet Topal ise bu dönemde çok iyi işler çıkarttılar. İyi çalıştığımızı düşünüyorum'' dedi.

Galatasaray'ın gol yollarında yaşadığı sıkıntıların sorulması üzerine, antrenmanlarda de özellikle bunun üzerine çalıştıklarını ifade eden Skibbe, ''Lincoln'ün bir kaç gün içinde takıma katılması, bizi gol yollarında rahatlatacaktır. Şu anki çalışmalarımızın önemli bir bölümü de bu yönde'' diye konuştu.

Michael Skibbe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Steaua Bükreş ile yapacakları maçlara henüz tam olarak hazır olmadıklarını söyleyerek, ''Ama önümüzde 1 hafta vakit var. Gelecek hafta maç gününe kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bir kaç gün içinde eksiklerimizin önemli bir bölümünün katılımıyla, takım olarak daha güçlü olacağız'' ifadelerini kullandı.

Skibbe ayrıca, yeni sezondaki ilk resmi maçlarını Steaua Bükreş'e karşı yapacak olmaları konusunda ise, ''Maç formu tutmak için böyle bir eleme turu mücadelesinden önce bir kaç lig maçı oynayabilseydik belki daha iyi olurdu, ama yine de çalışmalarımızın karşılığını alacağımızı düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.