kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
RİERA

İki orta saha hazır

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe iki orta saha oyuncusunu cepte tutuyor. Ancak bu transferlerin açıklanması için öncelikle kadrodaki yabancıların gönderilmesi gerekiyor..
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, iki orta saha oyuncusuna şu anda resmi imza attırabilecek durumda olduğu bildirildi. Aurelio'nun gidişinden sonra ön libero arayışlarına giren sarı-lacivertli kulüp, bu bölge için Colsa'yla anlaştı. Maniche de bitmek üzere. Ancak F.Bahçe'nin öncelikli ön libero adayı Xabi Alonso. İspanyol yıldız için Liverpool'la temas kesilmiyor. Ancak şu anda telefonlarını kapatan İspanyol oyuncuya, transfer süreci boyunca sık sık telefonlaştığı eski takım arkadaşı Nihat Kahveci bile ulaşamıyor.

RİERA HABER BEKLİYOR
Diğer taraftan orta sahanın solu için de Espanyol'dan Riera ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Ayrıca hücuma dönük bir orta saha oyuncusu için de girişimlerin sürdüğü kaydedildi. Kısacası şu an için Fenerbahçe, bir ön libero ve bir sol açık ihtiyacını karşılamış durumda. Ancak iki yabancı oyuncunun gelebilmesi için kadrodaki ikisinin gönderilmesi gerekiyor. Yolcuların adı belli: Kezman ve Maldonado... Ancak şu ana kadar sarı-lacivertli kulüp, iki oyuncudan kurtulabilmiş değil.

GÖNDERMEK KOLAY DEĞİL
Kezman için şu anda devrede olan PSG ile F.Bahçe arasında görüşmeler sürüyor. Fransız kulübü, son olarak kiralama formülünü gündeme getirdi. Ama F.Bahçe, Sırp yıldızı satıp, bu işi kökünden halletmek istiyor. Maldonado ise kendisine talip olan Anadolu kulüplerine olumsuz bakıyor. Onun amacı, karşılıklı anlaşma yoluyla bonservisini almak.