kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Barry bitti, Alonso'ya yol göründü

Yeni Haber
Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Gareth Barry konusunda Aston Villa'yla anlaştığı ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu bildiriliyor.

Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için yoğun çaba harcadığı Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı. Liverpool'un Gareth Barry transferi konusunda Aston Villa'yla anlaştığı ve Alonso'nun gidişine yeşil ışık yaktığı bildiriliyor. İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi, Liverpool'un Amerikalı sahipleri Tom Hicks ve George Gillet'in Gareth Barry için Aston Villa'ya 18 milyon pound ödemeyi kabul ettiklerini okurlarına aktardı.

27 yaşındaki Barry'nin hafta sonuna kadar Liverpool'la sözleşme imzalayacağı da gazete tarafından iddia edilirken bu transferle birlikte Xabi Alonso'nun da takımdan ayrılmasının kesin olduğu vurgulandı. Bu arada Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Xabi Alonso'yu takımda tutmak istediğine dair İngiliz basınına yaptığı açıklamaların İspanyol yıldızın bonservis bedelini yükseltmeye ve oyuncuya talip olan Arsenal'le Fenerbahçe arasındaki pazarlığı kızıştırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.

İHA